Table magnetice – Whiteboard

Table magnetice folosite in mod frecvent in Sali de clasa, birouri cabinet, camera de sedinta sau alte medii de lucru, sunt concepute dintr-o suprafata alba lacuita, magnetic extreme de rezistenta la zgarieturi, acestea sunt tratate special pentru a rezista acizilor ce pot ataca suprafata principala.

Produsele se gasesc intr-o varietate de marimi si formate, putand fi montate atat vertical cat si orizontal, pentru o adaptare simpla la nevoile de prezentare. Varietatea noastra de produse este atent selectata pentru a corespunde cu standardele inalte de calitate, fiind siguri de o utilizare instensa si de lunga durata. Acestea dispun de finisaje netede si lucioase, usor de curatat ce permit scrierea rapida a notelor.

Datorita suprafetei albe se pot utilize cu succes ca ecran de proiectie pentru prezentarile video, iar rama din aluminiu rezistenta la socuri cu finisaje fine asigura adaptabilitatea cu success in orice birou sau sala de curs.

Cum optimizam spatiul dintr-un birou :

O solutie excelenta pentru optimizarea spatiului in salile de conferinta o reprezinta tabla magnetica mobile, formata din doua suprafete de scriere si un suport ce permite rotirea acesteia la 360 grade. Acesta permite ca ideile dumneavoastra sa fie transpuse simultan pe ambele suprafete printr-o simpla rotatie a tablei, avand un impact mare asupra audientei.

Un model inedit este tabla magnetica sticla, confera un impact vizual elegant, sticla este tratata termic si este foarte rezistenta la zgarieturi, socuri sau bruscari, se recomanda utilizarea markerelor speciale si a buretilor cu o suprafata fina .