Bibliorafturi plastifiate/marmorate

Bibliorafturi plastifiate cu folie de polipropilena sau marmorate realizate dintr-un carton dur, aceste caracteristici ofera o durata de viata indelungata produsului, prezinta margine metalica in parte inferioara ce are ca avantaj stabilitatea acestuia pe raft si nu permite deteriorarea suprafetelor. Produsele sunt prevazute cu mecanism metalic, nichelat si rezistent, cu o fiabilitate crescuta pentru utilizari dese, inel metalic in partea frontala a acestuia ce faciliteaza extragerea de pe raft si eticheta interschimbabila pe cotor pentru o identificare foarte rapida.

Produsul prezentat este indispensabil oricarui birou si se utilizeaza frecvent pentru arhivarea documentelor  cu ajutorul dosarelor din plastic, filelor protective, dosar sina sau a dosarelor de incopciat ce sunt special destinate acestui scop.

Istoria bibliorafturilor

Istoria primului biblioraft incepe in anul 1886 in momentul in care inventatorul Friedrich Soennecken creeaza primul produs, iar odata cu acesta si perforatorul ce permite gaurirea documentelor, iar ulterior prinderea acestora.
Modelele puse la dispozitie au o latime ce variaza de la 50 pana la 80 mm, diverse culori si standarde de calitate in functie de marca acestora si sunt ideale pentru pastrarea in siguranta a documentelor pe termen lung.