Cum alegem o ascutitoare electrica

Ascutitoare electrica Daco, reprezinta cel mai puternic model prezent in oferta noastra de produse de acest tip, aceasta este proiectata pentru utilizari zilnice, combina tehnologia inteligenta cu o constructive robusta ideala pentru utilizarea in gradinite, utilizeaza freze duble elicoidale, calite pentru a accentua creioanele fara a afecta mina acestora. Ascutitoarea dispune de un motor puternic ce previne suprasolicitarea si in acelasi timp deteriorarea, aceasta are si un recipient pentru inmagazinarea resturilor de lemn provenite de la creioane, ceea ce o face o alegere excelenta pentru volumele mari de lucru.

Printre caracteristicile acestui model se numara alimentarea la priza 220V pentru ascutitoare electrica, lucru foarte eficient ce reduce consumul bateriilor, functie AutoStop ce previne ascutirea excesiva si supra-incalzirea acesteia si buton de siguranta ce se activeaza automat in momentul in care tavita de pentru deseuri nu este fixate.

Ce articole mai poti descoperii in magazinul nostru.

In oferta noastra de porduse puteti descoperii si categoria carton colorat, produs foarte apreciat atat de scolari cat si de persoanele juridice, folosit in special pentru crearea de rapoarte, prezentari sau proiecte, acesta are un sortiment foarte mare de culori, atat pale cat si intense, ideale pentru imprimantele cu jet de cerneala, copiatoare color sau imprimante laser. Daca create o prezentare sau un raport este indicat sa optati pentru un carton colorat cu o intensitate puternica, care contrasteaza cu cerneala neagra, asigurandu-va ca documentele printate de dumneavoastra vor starni interesul celor carora va adresati.

Magazinul de birotica si papetarie  isi propune sa ofere produse si servicii cat mai complete si personalizate in functie de activitatea profesionala a fiecruia, asadar am creat o platform online pentru a le oferi clientiol o varietate mult mai mare de produse si o usurinta in cautarea celor potrivite lor.

Alege cele mai bune rechizite scolare !

Florilena Business SRL

Adresa : Bd. Timisoara Nr. 84

office@florilenabusiness.ro

Tel : 021.444.18.70