Folie stretch si banda adeziva, solutii optime pentru ambalare

Florilena Business SRL opereaza magazinul online de birotica si papetarie creat special pentru a acoperii nevoile companiilor atat din punct de vedere al muncii de birou cat si cea din depozitele firmelor.

Punem la dispozitie solutii optime pentru ambalarea si marcarea produselor, in timpul pregatirii, manipularii sau transportului acestora in conditii optime de siguranta. Atunci cand transportam colete, pachete grele sau paleti voluminosi este nevoie sa te simti increzator ca
acestea sunt manevrate in conditii corespunzatoare de siguranta, iar noi propunem un produs pe cat de simplu pe atat de eficient.

Banda adeziva este confectionata din polipropilena si proiectata sa aiba o rezistenta foarte mare, avand un strat de adeziv pe baza de cauciuc natural sau acrilic ce previne deterioararea in momentul in care este supusa la variatii de temperatura. In cazul in care coletele sunt expuse o perioada indelungata la lumina soarelui, este ideal alegerea unei bande adezive de calitate, astfel incat ruperea sau ingalbenirea acesteia sa nu fie o problema. Adezivul pe solvent reprezinta solutia optima pentru  a rezista la intemperii, aceasta are priza rapida, avand o aderenta ridicata pe diferite tipuri de materiale, precum : ceramic, lemn, otel, sticla sau carton.

Vezi mai departe cu ce elemente mai putem asigura incarcatura.

Un element crucial pentru protejarea paletilor de marfuri o reprezinta folia stretch, aceasta asigura marfurile pentru a ajunge cu bine la destinatie, inlaturand deteriorarea in procesul de transport, utilizarea acesteia reprezinta cea mai buna variant pentru a tine pachetele impreunate si sigilate, aceasta fiind si o solutie foarte economica din punct de vedere al preturilor. Majoritatea rolelor de folie stretch sunt produse pe rola de carton, ceea ce face ca derularea sa fie extreme de usoara, avand o rezistenta mare la intindere. Pentru o confidentialitate mai mare in timpul transportului recomandam utilizarea de folie neagra, aceasta este opaca si acopera integral continutul sau inscrisul cutiilor dumneavoastra.

Vizitati magazinul nostru de birotica si papetarie si descopera avantajele achizitiei online de produse, livrarea se efectueaza rapid atat in Bucuresti cat si in restul tarii prin curier rapid in maximum 24 de ore de la plasarea si confirmarea comenzii.

Florilena Business SRL

office@florilenabusiness.ro

Telefon : 021.444.18.70