Suporturi si tavite pentru organizarea documentelor

Suporturi si tavite pentru organizarea optima a documentelor

Florilena pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de suporturi si tavite documente pentru un spatiu ordonat ce este indicat pentru cresterea nivelului de productivitate, imbunatatind performantele dvs. Gama noastra de produse va ajuta sa va aranjati biroul, personalizandu-l prin alegerea potrivita a culoriilor si accesoriilor. Aici puteti gasii tavite colorate, supapozabile, suporturi verticale pentru reviste, cataloage sau alte tipuri de materiale publicitare sau administrative, sertare ce permit depozitarea accesoriilor de birou. Toate produsele sunt confectionate din materiale de inalta calitate precum plasticul sau metalul in conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Suporturi pentru instrumente

Anumite tavite sau suporturi prezinta zona de etichetare, foarte utile pentru utile pentru identificarea rapida a actelor sau documentelor importante depozitate in acestea pe diverse perioade de timp : Zi/Luna/An.

Tot aici puteti gasii si suport pixuri pentru organizarea instrumentelor de scris pe birou, iar mediul dumneavoastra de lucru devine ordonat, armonios si foarte productiv.

Florilena Business SRL
office@florilenabusiness.ro
021.444.18.70