Pixuri si Stilouri Parker de lux

Punem la dispozitie pe langa gama variata de produse pentru birou, rechizite scolare si instrumente de scris premium, aici regasim branduri precum Parker, Picasso, Faber-Castell sau gama Spaniola Inoxcrom, acestea sunt menite pentru a satisface cele mai pretentioase cerinte din piata.

Istoria brandului Parker incepe in luna februarie a  anul 1892 in momentul in care este inregistrata compania Parker Pen, cea mai faimoasa marca de pixuri si stilou Parker, in anul 1899, modelul Jointless Pen a fost  utilizat pentru sumnarea tratatului de pace dintre Spania si Statele Unite ale Americii pe data de 10 decembrie a anului mentionat. In tratat era mentionat incheierea conflictului dintre cele doua state, iar Spania recunoaste independeta Cubei si cedeaza Philipnes in schimbul a 23 de milioane de dolari.

Patru ani mai tarziu, in urma unei calatorii a fondatorului companiei George Parker incepe distributia produselor in Scandivania, in urma parteneriatului cu un lant de magazine din Copenhaga, iar de aici se extinde catre Norvegia si Suedia, pana la sfarsitul anului 1903 reteaua de distributie numara peste 8500 de parteneri, iar pana in anul 1917 erau inregistrati peste 20.000 de parteneri active.

Datorita calitatii exceptionale a produselor, Parker Pen Company primeste medalia de aur, eveniment in care se celebreaza si alipirea statului Louisiana la SUA prin achizitia acestuia de la Franta. In anul 1917 de razboi al SUA comanda instrumente de scris, déjà célèbre in acea perioada, acestea fiind utilizate pentru redactarea scrisorilor de pe campul de lupta.

In anul 1962 compania producatoare de stilouri premium este aleasa drept furnizor oficial al casei regale Britanice. Una dintre gamele célèbre de instrumente este Duofold, aceasta fiind o emblema a excelentei si rafinamentului, accesoriile acestuia sunt realizate din alama, placate cu Platina si clip din inox placat cu platina. Penita instrumentelor este realizata din aur masiv de 18K, placata si aceasta partial cu diferite metale pretioase precum platina sau argint, iar alimentarea acestora se poate realize atat cu cartuse de cerneala cat si prin intermediul convertorului.

Instrumente premium :

Instrumentele de scris premium comercializate de catre noi sunt ambulate in cutii elegante, ceea ce poate face din alegerea unui instrument de scris un cadou excelent pentru persoanele dragi.

Achizitioneaza online, simplu si rapid printr-un click produsul dorit, iar livrarea se efectueaza rapid atat in Bucuresti cat si in restul Romaniei in maximum 24 de ore de la plasarea si  confirmarea comenzii.

Nu rata promotiile curente la stilou penita aur marca Picasso, acesta are un design deosebit, se poate personaliza la centrele de gravare cu numele dumneavoastra sau a persoanei dragi ce merita au astfel de cadou unic si deosebit.

FLR este un magazine online de birotica, papetarie si instrumente de scris de lux, orientat catre multumirea deplina a clientilor, incercand sa ofere servicii si produse cat mai personalizate in functie de activitatile profesionale ale fiecaruia.

Florilena Business SRL

Email : office@florilenabusiness.ro

Telefon: 021.444.18.70