Papetarie si accesorii pentru birou

Florilena Business distribuitor de papetarie, carton colorat si accesorii pentru birou cu o experienta de peste 10 ani pune la dispozitie prin intermediul site-ului Flrbirotica o gama variata de produse pentru birou, rechizite scolare si accesorii hobby, selectate special pentru a indeplini standardele de inalta calitate, dar si pentru a putea lucra usor cu accesoriile alese.

Dispunem de o varietate de branduri Daco, Ecada, Apli, DacoArt, Senator, Brilliant, AbsolutPaper, Tanex ceea faciliteaza gasirea unor produse potrivite de care ai nevoie atat pentru acasa cat si la birou intr-un timp cat mai scurt. Pixurile, creioanele, si cariocile reprezinta o parte importanta din achizitiile pentru scoala sau birou, creioanele normale se pot utiliza de catre toti angajatii din birouri, creioanele cu mina speciala grafit de catre designer si  designerii grafici. Pixurile colorate reprezinta alegerea ideala pentru luarea notitelor la cursuri sau la birou. Puteti alege dintr-un spectru complet de culori indraznete pentru a va exprima in scris ideile fiind o modalitate excelenta de a reda  pe hartie o schita sau un desen.

Cum putem eficientiza Comenzile de birotica si papetarie ?

Comandarea cutiilor complete este o caracteristica esentiala pentru birourile medii si mari, aceasta masura  mareste semnificativ timpul pentru urmatoarea comanda si reduce volumul de ambalaje ramase dupa folosirea produselor. Achizitionarea produselor in forma completa, exemplu o cutie de hartie ce reprezinta  5 topuri, o cutie de carton negru, o cutie de capse ce are in componenta 10 cutiute x 1000 capse, o cutie de 50 pixuri, scade  pretul de achizitie si eficientizeaza lucrul, fara a fi nevoit sa te opresti din activitatile importante din cauza lipsei materialelor necesare la birou.

Logistica produselor de papetarie este o caracteristica importanta in momentul in care comandam diferite produse, iar stabilirea unui buget mai mare, care sa acopere o perioada de timp mai indelungata poate sa reduca si costurile in ceea ce priveste livrarea produselor, iar pe Flrbirotica aveti transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc  150 lei si transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 300 lei, in aria de acoperire a firmelor de Curierat.

Cum ne putem organiza mai bine biroul utilizand produse de papetarie pentru arhivare.

Organizarea eficienta a documentelor economiseste timp si efort la locul de munca. Multe produse de birotica si papetarie sunt destinate arhivarii si organizarii : Bibliorafturi, Dosare din carton, Dosare plastic. Bibliorafturile sunt realizate din carton marmorat sau plastifiat pe exterior, iar in unele cazuri si pe interior, aceste reprezinta solutia optima pentru stocarea documentelor, pentru o pastrare indelungata se pot utiliza Filele de protectie, iar pentru o identificare mai facila se pot utiliza separate etichete de carton sau autoadezive pentru bibliorafturi.

Acestea dispun de o margine metalica pentru o stabilitate mult mai buna in momentul in care sunt depozitate pe rafturile speciale pentru arhivarea documentelor.

Pentru a va asigura corectitudinea calculelor pe care le intreprindeti zilnic la birou, asigurati-va ca aveti la indemana un calculator de birou, cu incarcare solara, daca locul dispune de suficenta lumina sau unul ce utilizeaza bateriile.

 

Gama vasta de papetarie, rechizite scolare si accesorii hobby

In categoria rechizite scolare Flrbirotica pune la dispozitia copiilor, studentilor, dar si a artistilor o varietate mare de produse selectate pentru calitatea acestora : Culori acrilice marca Daco, Panze pentru pictura pe sasiu rotund, oval sau dreptunghiular, planseta pentru proiectare, stilouri Daco sau Picasso. Toate produsele puse la dispozitie sunt in conformitate cu normele de siguranta europene EN71.

Ascutitorile electrice reprezinta un alt produs usual in clasele de gradinita sau la scoala, in oferta noastra puteti descoperii patru modele de acest tip, pentru o utilizare cat mai simpla alimentarea acestora se realizeaza atat cu fir, pentru functionarea la priza, cat si pe baterii pentru a nu fii nevoit sa o alimentezi in mod continuu.

Florilena Business SRL a luat nastere in anul 2006, incepand cu importul si distributia produselor de birotica si papetarie, am incercat sa dezvoltam si diversificam gama de produse pentru a acoperi toate necesitatile existente in piata.

Ne puteti gasi in Bucuresti, Bulevardul Timisoara Numarul 84, in incinta depozitului Comet.

Telefon : 021.444.18.70

Florilena Business SRL