Articole pentru laminare

Fie ca esti in cautare de solutii pentru indosariere, laminare, articole de birou sau rechizite scolare, avem produsul potrivit pentru necesarul tau. Poti alege dintr-o varietate mare de produse : caiete, stilouri, truse pix si stilou pentru cadou, bibliorafturi, caiete mecanice, hartie pentru copiator, hartie colorata sau carton colorat.

Punem la dispozitie o varietate de produse pentru a simplifica sarcinile la birou sau la scoala.

In urmatoarele paragrafe vom evidentia produsele cele mai utilizate in functie de activitatea profesionala.

Bibliorafturi : Realizate din carton presat marmorat sau acoperit cu o folie de polipropilena in diverse culori : Rosu, Negru, Albastru, Bordo, Verde, Galben, Alb, Roz, Fucsia. Se diferentiaza in functie de capacitatea de arhivare, pentru un volum mai mare cotorul de 7.5 cm este ideal, iar pentru volum mai mic de documente 5 cm este dimensiunea potrivita. Bibliorafturile se gasesc in diferite formate, A4, A3 landscape sau portrait utilizate in special pentru schite de dimensiuni mai mari sau proiecte de arhitectura pe formatul A3 sau formatul A5. Acestea au o capacitate de stocare de la 110 coli pana la 350 coli.

Folie pentru laminare : Acest produs este ideal pentru pastrarea documentelor pe termen lung fara sa fie afectate de trecerea timpului, utilizand o folii laminare hartia ramane intacta in interiorul acesteia. Se recomanda utilizarea unui laminator la cald in format A4 sau A3, acestea au avantajul de a ajusta temperatura in functie de grosimea foliei de laminator. Aceasta are proprietati antistatice, nu formeaza bule de aer, nu increteste hartia si nu se desprinde de pe aceasta. Foliile se pot gasii in diverse grosimi : 80 microni, 100 microni, 125 microni, 150 microni, 175 microni sau 200 microni. Formatul acestora este cuprins intre 54 x 86 mm – 426 x 303 mm.

Hartie pentru copiatoare laser sau inkjet

Hartie pentru copiator : Se poate achizitiona intr-un format A4 sau A3, ideala pentru imprimantele cu jet de cerneala sau laser, aceasta are un grad ridicat de alb pentru printuri inedite, protejeaza imprimantele si copiatoarele si este fabricata din copaci plantati special pentru exploatare, nu afecteaza mediul inconjurator. Hartie Brilliant reprezinta o varianta de lux la un pret economic, cu o densitate de 80gr/mp aceasta absoarbe imediat cerneala cartusului, ofera o luminozitate sporita documentelor dumneavoastra si in acelasi timp o durabilitate mai mare, nu se ingalbeneste in timp precum alte modele de hartie. Hartia pentru copiatoare se poate gasii intr-o varietate mare de gramaje in functie de necesitatile dumneavoastra. 70 grame, 80 grame, 90 grame, 100 grame, 120 grame, 150 grame, 200 grame, 220 grame, 250 grame sau chiar si 300 grame/mp.

Descopera o gama variata de produse de birotica si papetarie la cele mai bune preturi, tot ce este necesar la birou punem la dispozitie in peste 30 de categorii. De la bibliorafturi, intrumente de scris si corectura, sisteme complete de arhivare, cutii, containere pana la aparatura pentru birou, Laminatoare, Ghilotine si distrugatoare pentru documente, manuale sau profesionale.

Livrare rapida in maxim 24 de ore in toata Romania, nu se percep taxe pentru kilometrii suplimentari, livrarea produselor se efectueaza prin firmele de curierat ce activeaza in zona dumneavoastra.